ALİ İPEK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU VE GENÇLİK MERKEZİ

Kalite, huzur ve başarı hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Bergama’da, sizler için kalitenin, konforun ve tecrübenin buluştuğu yuva sıcaklığında bir Yurt inşa ettik.

Koza- İpek Eğitim Sağlık Hizmet Yardım Vakfı; gençlerimizin yarının teminatı olduğu bilinciyle onların eğitim hayatlarını kaliteli ve verimli olarak tamamlamaları için projeler geliştirmektedir. Bu düşünce çerçevesinde Bergama’daki öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmayı hedefleyen Koza- İpek Eğitim Sağlık Hizmet Yardım Vakfı Koza İpek Holding bünyesinde faaliyet göstermekte olan Koza Altın İşletmeleri’nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde inşa ettirdiği 164 öğrenci kapasiteli modern yurt ve gençlik merkezi ile Bergama’ya yeni bir çehre kazandırmıştır.

Yüz altmış beş öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdumuz, gençlerimizin yarının teminatı olduğu bilinciyle tüm ayrıntılar düşünülüp inşa edilmiştir. Ailelerin aradıkları güvenli, konforlu ve sakin mekanları; modern ve etkileyici dizayn ile birleştirerek Türk misafirperverliğini ve mükemmeliyetçiliğin dokunuşunu aynı çatı altında buluşturan Ali İpek Erkek Öğrenci Yurdu; eşsiz hizmet anlayışı ile standartları yükseltmektedir.

Gençlerimizin eğitilmesinin Türkiye için öneminin bilincinde olan işletmemiz; her türlü konforu ve yaşam kalitesini siz değerli öğrencilerimize ve konuklarımıza, Türk misafirperverliği tadında sunmaktadır.

KÜTÜPHANE

Farklı dünyalara açılan kapılardır kitaplar. Onları biraraya gelmiş sayfalar olmaktan kurtaran ise okunmalarıdır. Biz sizlere kütüphanemizde binlerce farklı dünyanın kapısını açarken, ufkunuzu da genişletmeyi vaad ediyoruz. Dersleriniz için kullanabileceğiniz yüzlerce görsel ve yazılı kaynağın yanı sıra ilginizi çeken tüm konularda da araştırma yapma imkanı bulacağınız kütüphanemizde bambaşka dünyaların kapıları sizler için aralanıyor. Öğrenmek ve araştırmak sizler için çok daha zevkli ve şaşırtıcı bir hale gelecek…

SAUNA

“Hayatta verilecek ufak bir mola”

Eğitim hayatındaki küçük molaların; öğrencilerin motivasyonlarını arttırmakta ve başarı oranlarını yükseltmekte ne derece etkili olduğunun bilinciyle yurdumuzda yüzyılların mucizesi saunalar konumlandırılmıştır. İnsan sağlığına çok sayıda olumlu etkisinin olduğu tüm uzmanlarca da kabul edilen saunalar; uyku bozukluğundan, gerginliğe, stresten, kas ve eklem ağrılarına kadar çok sayıda probleme karşı iyileştirici etkiye sahiptir. Bugün birçok sağlık uzmanı tarafından da olumlu etkileri kabul edilen sauna, siz öğrencilerimizin hizmetindedir.

SPOR

Spor; beden, idrak, zeka, ahlak üstünlüklerinin bir bütünü ve sağlıklı yaşamın bir parçasıdır aynı zamanda hayata tutunmanın en güzel yoludur. Yapılan her spor aktivitesinde sağlığa ve kaliteli yaşama bir adım daha yaklaşırken, günümüz dünyasının en büyük problemi stresten fersahlarca uzaklaşırsınız. Yaratıcılık gücünüzün artmasına, kolay ve iyi uyumanıza, zinde olmanıza yardımcı olan spor hayatınızın her noktasına pozitif katkılar sağlar. Bu bilinçle Yurdumuzda, öğrenciler için çok sayıda spor kompleksi hazırlanmış ve tüm bu imkanlar sizlere sunulmuştur.

SİNEMA

Sanat ruhun bir etkinliğidir ve sinema bütün sanatları içinde barındırır. Ruhu en çok besleyen ve bakış açısını en çok geliştiren ürünler filmler, modern ses sistemi ile donatılmış 120 kişilik sinema salonumuzda ya da iç bahçede bulunan alanda siz öğrencilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Barkovizyonda, eğitime destek olacak film ve belgeselleri izleme fırsatı da bulacaksınız.

ÇALIŞMA SALONLARI

Her bir öğrencimiz için; kendilerini geliştirmenin ve alacakları eğitimin, onları hayat yolunda en güçlü silahlarla donatacağının bilincindeyiz. Bu sebeple, çalışma salonlarımız her bir öğrencinin konforu ve rahatlığı düşünülerek dizayn edilmiştir. Araştırma yapmayı ve ders çalışmayı öğrencilerimiz için çok farklı bir boyuta taşıyacağız. İddia ediyoruz ki, artık ders çalışmak sizler için bir mecburiyet olmaktan çok zevk haline dönüşecektir.